Skip to content

L’objectiu fonamental és la satisfacció plena dels requeriments i terminis d’execució dels projectes que assumim. I aquest objectiu només és viable sobre la base d’una òptima organització i d’un equip de persones competents i especialitzades en els seus respectius àmbits de responsabilitat.

La maquinària

Hercal disposa d’una àmplia i versàtil flota de vehicles i de maquinària en propietat que inclou excavadores de diferents tonatges i especificacions, amb rodes i cadenes, de les principals marques com Volvo, Liebherr o Caterpillar, així com robots de demolició Husqvarna i un equip per a matxucar i produir àrids reciclats.

Un equip professional format per enginyeres i enginyers superiors, arquitectes tècnics, personal administratiu, encarregats d’obra, maquinistes i operaris, tots ells amb àmplia experiència i capacitat per a desenvolupar totes les tasques derivades de la nostra activitat dins del sector de la construcció. 

A la nostra seu a Terrassa, Barcelona, s’ubiquen les nostres oficines tècniques, administratives i els departaments de qualitat, demolicions, obra civil, topografia i recursos humans. Actualment disposem també de delegació a Madrid.

ISO-gestion-de-calidad-Hercal-2019
ISO-14001-Hercal-2019
ISO-45001-Hercal-2019
Hercal-AEDED
Repro-Hercal-acreditada
Back To Top