Skip to content

RENDIMENT I PRODUCTIVITAT

La inversió en maquinària de fabricants del major prestigi internacional ens permet garantir en l’execució dels nostres projectes altes cotes de rendiment i productivitat. Una flota de maquinària pròpia i un equip de maquinistes capaços d’obtenir les màximes prestacions.

Sobre la base d’una Volvo EC750EL, s’han dut a terme una sèrie de modificacions que la converteixen en una màquina única al nostre país. Les millores, realitzades a Anglaterra per Kocurek Excavators, empresa especialitzada en modificacions de llarg abast, converteixen les ja de per si excel·lents fortaleses de la maquinària Volvo en un exemplar únic que permetrà assolir les més altes cotes de productivitat en enderrocs i demolicions industrials.

Perquè la Volvo EC750EL de Hercal té, d’una banda, un braç amb triple articulació amb un abast de treball de 18 metres i una capacitat d’implement de 8,8 tones; de l’altra, un braç telescòpic de llarg abast de 40 metres i una capacitat d’implement de 3 tones.

ENDERROCS TÈCNICS

Quan no és possible realitzar treballs de demolició manuals o amb maquinària mitjana o gran, disposem de robots de demolició dirigits per control remot, dotats d’elements com martell trencador i cisalla.

ENDERROC D'EDIFICACIONS

Disposem d’un ampli parc de maquinària, amb capacitat per a poder executar tot tipus de demolicions mecàniques amb la màxima garantia de professionalitat.

DESAMIANTATS

Hercal, inscrita al RERA amb número 79/AB/11, disposa de personal tècnic i operaris qualificats per a portar a terme els treballs de desmuntatge i retirada de materials que continguin amiant.

DEMOLICIÓ DE NAUS

Disposem d’un ampli parc de maquinària, amb capacitat per a poder executar tot tipus de demolicions mecàniques amb la màxima garantia de professionalitat.

DEMOLICIONS MECÀNIQUES

La demolició mecànica requereix un alt grau d’especialització, tant pel tipus d’equips que s’utilitzen, com per part dels operaris que realitzen la tasca de manipulació de la maquinària i els seus implements.

DESBALLESTAMENT INDUSTRIAL

Per a la realització d’aquests tipus de treballs, disposem de maquinària amb cisalles hidràuliques i equips d’oxitall de les marques més reconegudes del mercat.

COBERTURA ESTATAL

La combinació de maquinària pròpia i equips tècnics d’alt nivell i experiència en la gestió d’enderrocs i demolicions industrials ens ha permès atendre els requeriments dels nostres clients en tot el territori nacional, especialment en projectes de gran envergadura i complexitat com són centrals tèrmiques, refineries i grans equipaments esportius.

Back To Top