Skip to content

ENDERROCAMENT AMB EXIGÈNCIA TÈCNICA A SANTA COLOMA DE GRAMENET

Enderrocament de dos edificis al carrer Bruc 77 i 79 de Santa Coloma de Gramenet. Els treballs formen part del pla d’esponjament del barri del Fons, en Santa Coloma, millorant el pla urbanístic i afavorint també la mobilitat de vianants.

Els treballs d’Hercal, consisteixen en la demolició completa de dos edificis del carrer Bruc, situats a diferents altures i al costat d’un altre que ha de seguir en el lloc. La no afectació de l’edifici a mantenir és crucial i condiciona l’execució dels treballs. Cada setmana es realitzen auscultacions que mesuren el més lleuger moviment del bloc confrontant i que donen fe de la precisió del treball que s’està duent a terme.

Els materials i residus obtinguts s’emportaran a la planta H-Zero d’Hercal per a transformar-los en àrid reciclatge rentat i així poder fabricar el formigó que s’utilitzarà en el farciment final del carrer. Una manera de reduir l’impacte mediambiental contribuint a la millora d’un barri que es revitalitza.

Una vegada finalitzats els treballs d’Hercal l’Incasol construirà 38 habitatges protegits de lloguer per a persones de la ciutat. L’Ajuntament continuarà la urbanització del carrer Bruc amb dues escales mecàniques.

Back To Top