skip to Main Content

ESPECIALISTES EN ENDERROCS MECÀNICS

L’enderroc o demolició d’equipaments esportius, culturals o mercats de gran format forma part del catàleg de serveis que l’àrea d’enderrocs i demolicions de Hercal pot escometre amb totals garanties de satisfacció.

EQUIPAMENTS DE GRAN FORMAT

La demolició mecànica requereix un alt grau d’especialització, tant pel tipus d’equips que s’utilitzen, com per part dels operaris que realitzen la tasca de manipulació de la maquinària i els seus implements.

DEMOLICIÓ DE NAUS INDUSTRIALS

Disposem d’un ampli parc de maquinària, amb capacitat per a poder executar tot tipus de demolicions mecàniques amb la màxima garantia de professionalitat.

ENDERROC D'EDIFICACIONS

Som especialistes en enderrocs d’edificacions entre mitgeres. Maquinària pròpia i equip tècnic per a la direcció i execució de les actuacions pròpies d’un enderroc d’aquestes característiques.

ENDERROCS EXECUTATS PER HERCAL DIGGERS

Som especialistes en enderrocs i demolicions d’equipaments de gran format com ara els Mercats de Sant Andreu o de Vall d’Hebron, l’antic Teatre Novedades, edificacions entre mitgeres, naus industrials… Compartim alguns dels treballs executats. 

Back To Top