skip to Main Content
Hercal, Empresa De Demolició Acreditada Per L’AEDED

Hercal, empresa de demolició acreditada per l’AEDED

Enderrocs i demolicions acreditades per l’Associació Espanyola d’Empresaris de Demolició (AEDED). Aquest és el resultat immediat de l’ingrés com a membre a l’agrupació d’àmbit estatal que representa al gremi de la demolició a Espanya.

Amb més de 30 anys de recorregut, AEDED aplega les principals empreses que es dediquen prioritàriament a l’activitat de la demolició y, des d’aquest mes de febrer, Hercal hi forma part.

Hercal podrà a partir d’ara oferir el certificat d’acreditació com a garantia davant els seus client, sent certificat per l’AEDED, anualment, el compliment dels requisits establerts en el protocol.

Enderrocs i demolicions acreditades per l’AEDED

Derribos y demoliciones acreditados

A més de les excavacions i movimient de terres, l’obra civil i l’edificació, els enderrocs i demolicions, ja siguin manuals, tècnics o mecànics, incloent l’ús de maquinària específica pròpia com els robots de demolició, formen part de les especialitats empresarials d’Hercal des de la seva fundació.

L’acreditació de l’AEDED se suma a l’obtenció de les ISO de Qualitat, Gestió mediambiental i Seguretat Laboral i al programa d’adquisició de nova maquinària per a incrementar la flota pròpia o substituir la maquinària menys eficient.

Tot amb un únic objectiu: mantenir els nivells de servei i productivitat actuals i continuar oferint als nostres clients la garantia de la satisfacció, del treball seriós, professional i eficient que Hercal ofereix.

Actualment Hercal treballa en els enderrocs de diverses edificacions a Barcelona. Concretament als carrers Diputació, Manso, Marina i Gran Via de les Corts Catalanes, combinant mitjans manuals i mecànics.

Demolició tècnica amb robot de la rampa del mercat de Canyelles

Demolició de naus industrials a Barcelona

Demolició mecànica a Barcelona

Enderroc manual de l’interior d’un edifici per a nous usos

Enderroc de nau industrial a Terrassa

Enderroc per procediments manuals i mecànics del mercat provisional de La Florida

L’àrea d’enderrocs i demolicions d’Hercal està actualment coordinada per la Marta Alonso, a qui us presentem mitjançant aquest vídeo:

Back To Top