skip to Main Content

Excavadora CAT 336, nova incorporació a la flota de maquinària pròpia

Hercal ha incorporat l’excavadora CAT 336 a la seva flota de maquinària pròpia i específica per a treballs d’excavació, moviment de terres, enderrocaments i demolició a partir del implement que equipi.

L’excavadora hidràulica Cat 336 compta amb tecnologia Cat estàndard integrada perquè sigui més eficient. Amb noves opcions de cabina centrades en el confort de l’operador i menys ús de combustible i manteniment, ofereix fins a un 45% més d’eficiència operativa, millora en un 15% l’eficiència de combustible i redueix en un 15% els costos de manteniment respecte de models anteriors del mateix fabricant.

Una excavadora amb una potència nominal del motor de 232kw (ISO 9249), un pes de funcionament de 37.200kg i una profunditat màxima d’excavació de 8200mm i que ja s’ha incorporat als treballs d’excavació i moviment de terres que Hercal està executant a Sant Adrià, a la zona del Fòrum, on està prevista la construcció d’un nou hotel.

CAT 336 i multiprocessador MP332

Hercal també ha adquirit el multiprocessador amb mandíbules de tall de dipòsits metàl·lics CAT MP332 per a equipar-lo en la maquinària destinada a la demolició i desballestament industrial de l’antiga planta petroquímica situada al Prat de Llobregat.

Multiprocessador MP332 equipat en excavadora Liebherr

Les mandíbules del MP332 triguen menys temps a obrir-se o tancar-se per a entrar en contacte amb el material posat que la vàlvula activa automàticament el flux ràpid quan no hi ha càrrega i tan aviat com entren en contacte amb el material s’aplica la màxima força de tall i aixafament.

El sistema speedbooster amplifica la potència hidràulica en entrar en contacte amb el material accelerant el tall d’aquest.

Hercal manté així la seva determinació de comptar amb una flota de maquinària específica d’última generació per a garantir la satisfacció dels seus clients en els treballs de les seves diferents àrees de negoci.

Back To Top