Skip to content
Excavadora de cadenes Liebherr R946

Excavadora de cadenes Liebherr R946, darrera inversió d’Hercal en maquinària pròpia

Una excavadora de cadenes Liebherr R946. Aquesta ha estat la darrera inversió d’Hercal en nova maquinària per a enderrocs de precisió, excavacions i moviment de terres. Es tracta d’una excavadora de cadenes Liebherr R946 adquirida a través del Grup Imesa i que reforça la flota de maquinària pròpia disponible per a l’execució de treballs d’enderroc, moviment de terres i excavacions gràcies a l’enganxi ràpid hidràulic per als implements disponibles.

La nova Liebherr R946 és una màquina de 40 tones que destinarà a les àrees de negoci d’obra civil i demolició. Una excavadora amb una prestacions de primer nivell amb la garantia d’una marca de reconegut prestigi en el sector com és Liebherr.

La Liebherr R946 ve equipada amb un braç de triple articulació o “quinta botella” que permet realitzar treballs de precisió en enderrocs o en la construcció de murs escullera, aconseguint 14 metres d’altura en punta d’cassó i 8 metres en profunditat per excavació.

Un altre dels avantatges que cal destacar de la Liebherr R946 és la mida del seu xassís, que permet el desplaçament sense necessitat de cotxe pilot ni d’haver de sol·licitar permisos o mobilitzar els cossos de seguretat per al seu transport.

Cal destacar que la R946 equipa dos càmeres. La darrera obligatòria, que ha de permetre veure un objecte o persona d’un metre d’altura a un metre de distància de la màquina, i una altra lateral que millora la visibilitat del costat dret del maquinista, el més allunyat de la cabina.

Des del punt de vista de la manejabilitat, únicament assenyalar que la precisió de joystick hereta l’après per Liebherr en altres sectors com l’aeronàutica. I és que Liebherr és l’empresa responsable de la fabricació dels comandaments de pilotatge dels Airbus. La Liebherr R946 és, des d’aquest punt de vista, una de les millors màquines per a treballs de precisió.

L’ús de l’electrònica permet augmentar prestacions alhora que es redueixen consums. Com en el cas de les adquisicions anteriors, per exemple les miniexcavadores Wacker Neuson o la pala carregadora L556 XPower, Hercal persegueix la millora de l’eficiència i la productivitat.

En definitiva, la Liebherr R946 és una màquina potent i versàtil que completa la flota de maquinària pròpia per a l’execució d’enderrocs, excavacions, pantalles, moviment de terres i projectes d’obra civil.

Back To Top