Skip to content
Hercal adquireix dues noves excavadores Wacker Neuson ET90

Hercal adquireix dues noves excavadores per a la seva flota de maquinària

Hercal incorpora dues noves excavadores a la seva flota de maquinària. Concretament, Hercal adquireix dues noves excavadores Wacker Neuson ET90 adquirides mitjançant el Grup IMESA.

L’adquisició d’aquestes dues noves excavadores respon a criteris d’eficiència i sostenibilitat. L’objectiu d’Hercal és que determinada maquinària es renovi en terminis no superiors als 5 anys per garantir “l’eficiència de les excavadores des del punt de vista del rendiment i el consum“.

El consum de combustible de les noves excavadores Wacker Neuson ET90 és fins a un 30% menor que en models similars. Alhora, destaca per l’excepcional potència del motor i del sistema hidràulic. Aquesta eficient combinació garanteix una gran força d’excavació amb fins a un 20% més de força de despreniment.

Pel que fa al sistema hidràulic de l’ET90 (denominat Load Sensing) és molt econòmic i permet aplicar tota la potència en petits moviments controlats del braç elevador. L’excavadora de Wacker Neuson ET90 uneix potència i precisió, revelant-se com una excavadora adequada per a totes les aplicacions.

Des del punt de vista de les dimensions, l’ET90 presenta una alçada i amplada notablement inferiors a les de models similars de la competència, per la qual cosa es mou amb facilitat en obres amb poc espai.

A més, la Wacker Neuson ET90 ofereix una elevada estabilitat gràcies a un centre de gravetat baix i resulta fàcil de transportar.

Les noves excavadores adquirides per Hercal per a reforçar la seva flota de maquinària, i que substituiran les CAT 308D que operaven fins ara, incorporen tecnologia i solucions innovadores des del punt de vista del control i la seguretat.

Per exemple, per una visibilitat òptima, la ET90 té la ploma a la dreta de la cabina, que a més és gran, compta amb seient esmorteït pneumàticament i aire condicionat, a més d’il·luminació amb focus LED i càmera posterior per a més seguretat durant l’ús de la marxa de retrocés.

En definitiva, Hercal renova maquinària amb l’objectiu de seguir oferint el millor servei possible als seus clients sempre sota criteris de qualitat i eficiència.

Back To Top