skip to Main Content
937 879 571 info@hercal.es
Hercal Participa A La Fira Construmat 2019

Hercal participa a la fira Construmat 2019

Hercal estarà present a la propera edició de la fira Construmat, un dels esdeveniments més importants a nivell internacional sobre el món de la construcció. Del 14 al 17 de maig els visitants i professionals que hi acudeixin podran visitar-nos i conèixer l’empresa de primera mà: la seva activitat, les seves àrees de negoci, l’equip humà i la flota de màquines, algunes de recent adquisició. Aquesta és una manera perfecta de projectar Hercal a nivell internacional i estar al dia de les darreres tendències, innovacions i estudis del sector.

La fira Construmat 2019 gira entorn a quatre grans eixos. D’una banda, l’Industry Arena, un gran espai expositii de 34.000 metres quadrats amb representació de tota la cadena de valor del ram de la construcció. A un dels seus centenars d’estands és on s’ubicarà Hercal. El Future Arena és l’espai dedicat a la innovació i les noves tendències, el punt de trobada de les idees més transformadores del sector. El Talks Arena 2019 està dedicat a les lògiques d’innovació i canvi, i acollirà una sèrie de conferències sobre temes com la bioconstrucció, la revolució digital o les conseqüències de la immigració i les desigualtats sobre l’arquitectura. Finalment, la Meetings Arena serà una vegada més la plataforma de desenvolupament de negoci i relacions comercials entre els participants.

Hercal participa per primera vegada a la fira Construmat, un espai obert a la innovació, el networking i el coneixement

Tot això, a grans trets, és el que es podrà trobar a la fira Construmat 2019, un autèntic paradís on triomfa la fòrmula coneixement + innovació + negoci. Per celebrar la seva presència en aquest important esdeveniment, Hercal regala invitacions tant al visitant en general com a arquitectes i altres professionals del sector construcció. Per aconseguir-les només cal omplir aquest formulari.

Back To Top