Skip to content

HERCAL PARTICIPA EN REBUILD 2021, L’ESDEVENIMENT DE LA INNOVACIÓ PER ALS PROFESSIONALS DE L’EDIFICACIÓ

L’esdeveniment també acull el Congrés Nacional d’Arquitectura Avançada i Construcció 4.0, en el qual Hercal impartirà una ponència sobre construcció circular. 

REBUILD 2021 se celebrará del 21 al 23 de setembre a Madrid amb l’objectiu de convertir el sector de l’edificació en el motor de la recuperación de l’economia española. Durant tres dies, l’esdeveniment de la innovación per als professionals de l’edificació abordarà les noves tendències en tecnologia, les solucions i materials més sostenibles, els sistemas constructius industrialitzats i modulars, a més del disseny més avantguardista que marcarà el futur del sector. 

Els professionals de l’edificació es reunirán al recinte d’IFEMA per establir el full de ruta per al futur, tant a mitjà com a llarg termini, una nova visió basada en noves formes d’edificació que apostin per la industrialització, la sostenibilitat aplicada als nous materials, la digitalitzacio i la descarbonització. 

DEMOLICIÓ CIRCULAR I ECO-EFICIÈNCIA EN LA CONSTRUCCIÓ 

Hercal participarà a l’esdeveniment amb un stand enfocat a la demolició circular, una de les nostres grans àrees d’experiència. A Hercal som especialistes en demolició circular d’edificis, naus i grans instal·lacions industrials realitzant gestió integral de les obres de demolició. La demolició circular vol maximitzar el reaprofitament dels residus que es generin en qualsevol obra de demolició, un dels nostres objectius a l’hora de treballar. Per a Hercal, la demolició no és el final, sinó el començament d’un nou cicle de vida dels materials, gestionant cada enderroc com un banc de recursos.  

En aquest sentit, a l’stand de REBUILD 2021 presentarem també la nova Planta H-Zero d’Hercal, potenciant l’economia circular com model de negoci. Es tracta d’una planta innovadora, amb un gran impacte a la cadena de valor del sector de la construcción, incorporant tècniques punteres, processos eco-eficients i tractaments transformadors per reutilitzar els residus en el sector de la construcción i crear nous models econòmics en línia amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible

REBUILD 2021 acollirà també el Congrés Nacional d’Arquitectura Avançada i Construcció 4.0, on més de 260 experts es trobaran per mostrar els casos d’èxit referents en el sector, nous materials i solucions co-dissenyades, les últimes tecnologies emergents i els sistemes constructius més innovadors. Hercal ha estat convidada a realitzar una ponència sobre construcción circular al Congrés: “Generalització de l’ús de l’àrid reciclat tractat procedent de les obres de demolició del formigó”, que será impartida per Da. Miren Extebarria, directora del projecte I+D d’Hercal i professora i investigadora de la Universitat Politècnica de Cataluny a(UP) i D. Antonio Aguado, catedràtic i profesor emèrit de la UPC. 


Back To Top