skip to Main Content
937 879 571 info@hercal.es
Hercal, Premi Potència 2019 En La Categoria De Demolició

Hercal, Premi Potència 2019 en la categoria de demolició

Hercal va rebre el Premi Potència 2019 en la categoria de demolició per la deconstrucció de la nau de turbines de la central tèrmica Cristòfol Colón, en Huelva.

Més de 200 profesionals de la indústria de la construcció es van congregar a la cerimònia dels Premis Potència de Maquinària d’Obra Pública i Enginyeria Civil 2019.

Sota el patrocini de Fira de Saragossa – SMOPYC, Casi, Sandvik, Maquinter, Ritchie Bros i Iron Planet, i la col·laboració d’una dotzena d’empreses i entitats sectorials, els Premis Potència reconeixen la qualitat i l’esforç dels agents partícips de el sector de l’obra pública a Espanya.

Convocats per la revista Potència i la seva empresa editora TPI, Hercal Diggers va resultar premiada en la categoria de demolició per la deconstrucció de la nau de turbines de la Central Tèrmica Cristòfor Colom, a Huelva.

Deconstrucció central tèrmica Cristòfol Colón, Huelva
Deconstrucció central tèrmica Cristòfol Colón, Huelva

El projecte destaca per la productivitat i la implementació de solucions innovadores com el disseny, fabricació i instal·lació d’una cortina de demolició per protegir edificacions confrontants.

El director tècnic, Eduard Masnou, i Laura Álvarez, responsable de Demolicions a la Zona Centre, van recollir el premi durant la cerimònia de lliurament celebrada a Madrid.

Back To Top