Skip to content
Hercal treballa a quatre instituts del Vallès

Hercal treballa a quatre nous instituts del Vallès Occidental

Hercal està preparant els terrenys per a la construcció de quatre instituts públics al Vallès Occidental, un a Sant Cugat, un altre a Rubí i dos a Terrassa. Els nous centres educatius ampliaran notablement l’oferta de places d’ESO i batxillerat a la zona, a més de solucionar  els problemes d’espai que actualment té l’alumnat, allotjat en molts casos en mòduls provisionals.

L’INS Leonardo da Vinci de Sant Cugat estarà situat a Volpelleres, a tocar de l’estació dels ferrocarrils catalans. Serà un centre de sis línies de secundària i tres de batxillerat, tindrà 608 metres quadrats i un pavelló esportiu. Aquest serà d’ús municipal i, a més de donar servei als i les alumnes, també ho farà amb les entitats esportives i la ciutadania fora de l’horari escolar. La durada aproximada de les obres serà de divuit mesos.

A Rubí s’estan movent les terres del futur institut Torrent dels Alous, en un solar de gairebé 7000 metres quadrats que presenta un fort desnivell. Per això Hercal està preparant les alçades esglaonades que han de permetre la seva construcció. El projecte consta de dues fases: la primera de catorze mesos en la que es construirà el centre pròpiament dit i una segona de mig any durant la qual es faran les pistes esportives i el gimnàs.

Els nous instituts ampiaran l’oferta de places de secundària a la comarca i estaran construïts en poc més d’un any

Els instituts Les Aimerigues i Can Roca, situats a Terrassa, ja estan en construcció i donaran resposta a una necessitat llargament reclamada pels pares i mares. El primer, que s’executarà en un termini de setze mesos, tindrà tres línies d’ESO i dues de batxillerat. Se situarà al barri de Roc Blanc, entre els carrers d’Icària i de Pablo Iglesias, i s’hi han invertit 6,2 milions d’euros. 6,9 milions costarà l’INS Can Roca que, a més, tindrà capacitat per a futures ampliacions. De moment, aquest edifici en forma d’U comptarà amb quatre aules d’ESO i sis de batxillerat. Al solar de 6800 metres quadrats s’estan minimitzant i compensant els moviments de terres, aprofitant el desnivell topogràfic del terreny per encaixar les diferents parts del programa escolar.

Quan Hercal acabi de preparar tots els terrenys començarà la construcció d’aquests instituts, que en poc més d’un any obriran les seves portes.

Back To Top