skip to Main Content
Hercal Adquireix Maquinària Exclusiva Per Assolir Les Cotes Més Altes De Productivitat

Hercal adquireix maquinària exclusiva per assolir les cotes més altes de productivitat

Hercal Diggers S.L. compta ja a la seva flota de maquinària pròpia amb tres noves adquisicions que tenen com objectiu posicionar l’empresa, especialitzada en enderrocs i demolicions, com a capdavantera del sector atenent a la seva capacitat productiva amb maquinària pròpia. 

Sobre la base d’una Volvo EC750EL, s’han dut a terme una sèrie de modificacions que la converteixen en una màquina única al nostre país. Les millores, realitzades a Anglaterra per Kocurek Excavators, empresa especialitzada en modificacions de llarg abast, converteixen les ja de per si excel·lents fortaleses de la maquinària Volvo en un exemplar únic que permetrà assolir les cotes més altes de productivitat en enderrocs i demolicions industrials.

Entre les modificacions realitzades a Anglaterra, destaquen el tren de rodatge, elevant l’alçada i convertint-lo en extensible (3.5 metres amb el carro retret i 5.15 estès), la incorporació d’una cabina inclinable amb protecció FOPS (Fallen Objects Protection System), o el contrapès hidràulic adicional que facilitarà el seu transport. Però sens dubte les modificacions que permetran oferir una resposta excepcional des del punt de vista de la productivitat en enderrocs i demolicions, però també en excavació, càrrega i transport són les realitzades per acollir dos tipus de braços amb una enganxada ràpida i fabricació de dos cilindres amb major capacitat de càrrega. Així, la Volvo EC750EL d’Hercal té, d’una banda, un braç amb triple articulació amb un abast de treball de 18 metres i una capacitat d’implement de 8,8 tones; de l’altra, un braç telescòpic de llarg abast de 40 metres i una capacitat d’implement de 3 tones. 

La primera obra de la Volvo EC750EL ha estat el desmantellament d’una central tèrmica a la província de Huelva.

Desde d’el punt de vista de la seguretat, a més del sistema FOPS ja esmentat, s’hi han instal·lat una càmera al braç telescòpic per millorar la visibilitat a la zona de treball i un sistema de seguretat per la manipulació del braç de llarg abast, pels límits en capacitat als angles màxims del mateix. A més, la Volvo EC750EL d’Hercal disposa d’un sistema de pulverització d’aigua a la punta dels dos braços per reduir les emissions de pols durant les actuacions d’enderroc o demolició.

Amb totes aquestes modificacions, el pes de la màquina també varia: 105 tones amb el braç de 18 metres i 115 amb el de 40 metres. Tot això sense perdre les prestacions inicials que ofereix aquesta Volvo, una combinació perfecta de potència i estabilitat que garanteix una resposta excepcional i permet multiplicar la productivitat i els beneficis. La Volvo EC750EL ofereix màxima fiabilitat fins i tot en les condicions més extremes, i és capaç d’excavar, transportar i carregar més materials en qualsevol tipus d’aplicació.

Respecte al consum, la Volvo EC750EL d’Hercal compta amb l’exclusiu sistema de treball integrat de Volvo. El sistema permet als operaris escollir el millor mode de treball per a cada tasca, entre les opcions I (Ralentí), F (Precís), G (General) i H (Pesant).

Kleeman MR122Z, clau en el tractament de residus de la construcció 

Una màquina d’impacte mòbil extremadament potent, amb un disseny robust ideal tant pel reciclatge com per la trituració de pedra. El seu potent motor fa que els treballs que realitza siguin curts i efectius, fins i tot amb ciment reforçat o amb grans blocs de material. La gran folgança entre el rotor i el conducte de descàrrega vibrant assegura que fins i tot les barres d’acer torçades es moguin fàcilment cap a l’àrea de contacte de l’imant. A això també contribueix el transportador de descàrrega de gairebé un metre i mig d’amplada. Es disseny intel·ligent permet, a més, una operació molt eficient econòmicament.

Excavadora Volvo EC300E, dos metres cúbics de capacitat de cullera

La Volvo EC300E té fins a 32.000 quilos de pes operatiu, 180 kilowatts de potència bruta i fins dos metres cúbics de capacitat de cullera. Una altra de les seves característiques principals és el seu mode ecològic, que es tradueix en diferents detalls: 

  • Optimització del sistema hidràulic per reduir pèrdues de cabal i pressió, proporcionant una millor eficiència del combustible.
  • Sistema de ralentí automático: la velocidad del motor se reduce a ralentí cuando no se utilizan los mandos durante un tiempo predefinido. Esto reduce el consumo de combustible y el ruido
  • Indicador Eco: s’ha incorporat al quadre de comandaments una barra indicadora que fa un seguiment del consum de combustible sota diferents aplicacions.
  • Parada automàtica del motor: la Volvo EC300E, com altres màquines de la seva sèrie, compta amb aquesta funció, que s’activa als cinc minuts de no estar fent-la servir. Així es redueixen els costos de funcionament.

Back To Top