skip to Main Content
HP Adjudica A Hercal La Urbanització Del Seu Nou Centre A Sant Cugat

HP adjudica a Hercal la urbanització del seu nou centre a Sant Cugat

Hercal s’encarregarà d’urbanitzar els voltants del nou edifici de HP a Sant Cugat del Vallès. L’adjudicació d’aquesta nova fase del projecte ve després d’un any treballant-hi: movent terres, fent les cimentacions, el sanejament i construïnt els murs amb gavions. Ara es tracta de crear un espai estètic i funcional que envolti el nou centre industrial i de laboratoris de recerca i desenvolupament.

El projecte a HP es desenvoluparà en dues fases: la primera acabarà al setembre i la segona al novembre de 2018

La zona sur és la que toca a les oficines generals de HP i on s’hi ubicarà l’entrada de l’edifici. Tindrà diverses zones de jardineria amb gespa, arbustos i arbres adequats a l’entorn, com l’alzina i l’auró. També s’hi construirà un aparcament de bicicletes cobert i s’hi crearà un camí que portarà a la masia que hi ha a l’oest del centre. Aquest vial es compondrà d’una vorada recta, cuneta i paviment de formigó, així com de la senyalització pertinent i un mur de gavions a un costat. Quant a la zona nord, serà on s’hi ubicaran les instal·lacions de serveis i subministraments de la nau, com màquines per al reciclatge o dipòsits d’oli. Aquestes infrastructures comptaran amb tots els sistemes de ventilació i seguretat necessaris, i es connectaran a l’edifici principal mitjançant una passarel·la amb baranes.

A les zones est i oest hi haurà dos aparcaments, un de 81 places i un altre de 161. Aquest últim, el de la part occidental, serà el que es construeixi en una segona fase que es desenvoluparà entre els mesos de setembre i novembre de 2018. L’altre és el que els treballadors i visitants trobaran primer, quan accedeixin a la zona des del camí de Can Graells. Ambdós aparcaments estaran degudament pavimentats i ajardinats.

Back To Top