skip to Main Content
Més Caps D’obra Per A Hercal

Més caps d’obra per a Hercal

Hercal ha sumat dos nous membres a l’equip de caps d’obra. Un és Marc Ferran, que va començar a l’estiu, i l’altra és Victoria Díaz, que ja treballava a l’empresa però que ha canviat de departament. La missió dels caps d’obra és la de coordinar els treballs que estan al seu càrrec, organitzar els equips i realitzar tot el paperam necessari per la seva correcta execució. Aquestes persones treballen tant a peu d’obra com a l’oficina, i tots ells estan altament qualificats per les tasques que realitzen.

Els caps d’obra són una peça fonamental a Hercal. Les obres i l’equip humà estan al seu càrrec.

Victoria Díaz

Victoria DíazFa poc més d’un any que treballa a Hercal. Fins fa poc estava al departament d’Estudis, però recentment ha canviat al de Producció perquè volia trepitjar obra i veure com es treballa in situ. Abans la seva tasca era prèvia a l’execució d’una obra, ja que feia l’estudi econòmic i tècnic per presentar-se a concurs. Ara comença un cop l’obra està adjudicada. Victoria va estudiar Obres Públiques a la Universitat Politècnica de Catalunya, i mentrestant anava compaginant treballs en algunes enginyeries. Quan va acabar la carrera va començar al departament d’estudis d’una empresa i després va decidir estudiar una altra enginyeria, aquest cop la de Camins, a Santander. Al cap s’uns anys va tornar i va continuar treballant a la mateixa àrea fins arribar a Hercal. L’empresa la coneixia perquè havia elaborat estudis tècnics per a ells i la van trucar quan van tenir una vacant. Ella no s’ho va pensar i va acceptar. De moment, es va adaptant i va aprenent tot allò que es fa a una obra, així com el ritme de treball. En aquest sentit, els seus companys són fonamentals i l’ajuden molt, aconseguint que no s’hagi penedit per res del seu canvi de funció.

Marc Ferran

Marc FerranMarc es va incorporar a l’equip al juliol de 2017. El van trucar i va decidir donar el salt, ja que a l’empresa a la que estava no veia clar el seu futur. Havia treballat amb Hercal en anteriors ocasions i tenia contacte amb el director tècnic. Va estudiar Arquitectura Tècnica i ha anat canviant de tasques, tot i que sempre dins l’àmbit de la construcció: edificació, urbanització, obra civil, etc. Tot i això, el que fa concretament ara a Hercal no ho havia tocat amb anterioritat. El seu dia a dia són les visites d’obra pel matí i la feina administrativa per la tarda i, com la gran majoria dels seus companys, prefereix estar a peu d’obra. De moment està molt satisfet amb la seva nova feina: bon ambient, empresa més familiar del que estava acostumat i un contacte molt més directe entre tots els companys.

Back To Top