skip to Main Content
937 879 571 info@hercal.es
Hercal Incorpora Una Liebherr L556 XPower A La Seva Flota De Maquinària

Hercal incorpora una Liebherr L556 XPower a la seva flota de maquinària

La nova pala carregadora Liebherr L556 XPower adquirida per Hercal combina rendiment, eficàcia energètica, robustesa i confort. Amb un potent accionament de translació combinada, les pales XPower treballen amb el més alt nivell d’eficàcia en totes les aplicacions, segons expliquen a la pàgina web de Liebherr.

Amb aquesta adquisició, es manté vigent l’objectiu corporatiu de seguir oferint el millor servei possible als nostres clients a partir de criteris de qualitat i eficiència tant des del punt de vista de la productivitat com pel que fa a la reducció de consums i emissions de la maquinària pròpia. La nova pala carregadora Liebherr, comprada al Grup Imesa, se suma així a les recentment adquirides excavadores Wacker Neuson ET90.

Entre les prestacions de la nova pala carregadora Liebherr L556 XPower destaquen una capacitat de cassó d’entre 3,60-4,00 m³, una càrrega de bolcada entre 13.500-13.700 kg amb un pes operatiu de 18.400-18.500 Kg.

Liebherr XPower® és un concepte de màquina integrat i innovador que estableix nous estàndards en termes d’eficiència de combustible, rendiment, disseny robust i confort.

Al cor de la carregadora de rodes XPower hi ha la transmissió de potència dividida Euro Stage IV/Tier 4f, que Liebherr incorpora de forma estàndard a aquestes pales carregadores sobre rodes.

Aquest sistema combina l’accionament hidrostàtic, ideal per a l’absorció de material i el desplaçament en distàncies curtes, amb l’accionament mecànic les avantatges s’aprecien en llargues distàncies i en conduir en pendents.

La combinació d’aquests dos tipus d’accionament en una sola carregadora de rodes garanteix la màxima eficiència i un excepcional estalvi de combustible en cada situació, permetent als operadors de la carregadora de rodes Liebherr XPower reduir el consum de combustible en un 30%.

L’eficiència i l’estalvi de combustible són criteris bàsics a l’hora de decidir l’adquisició de maquinària per a la construcció per part de Hercal.

Back To Top