Skip to content
noves adjudicacions obra civil

Noves adjudicacions d’obra civil per a la tardor 2020

Hercal Diggers té per davant noves obres civils de diferent índole i envergadura, de les quals ha resultat adjudicatària i que seran coordinades des de la nostra àrea d’obra civil. La seva execució es data a partir del mes de setembre.

Entre les licitacions públiques adjudicades a la nostra empresa destaquen el projecte executiu de les fases 1 i 2 de la millora funcional i paisatgística dels accessos a les platges de la Pineda i de la Murtra, a Viladecans, per a l’Àrea Metropolitana de Barcelona, amb un import d’adjudicació de 437.938,19 € i un termini d’execució de 5 mesos.

Per a BIMSA, executarem les obres relatives al projecte revisat per a la construcció d’una pista poliesportiva en el barri de Torre Barona, districte de Nou Barris, amb un import d’adjudicació de 844.661,61€ i un termini d’execució previst en 6 mesos.

Entre les noves adjudicacions d’obra civil de caràcter públic atorgades a Hercal Diggers també destaca el projecte d’urbanització i modernització de Can Xec per a l’Ajuntament de Montornés amb un import d’adjudicació d’1.601.142,35 €.

D’altra banda, en l’àmbit estrictament privat, Hercal Diggers executarà les obres d’urbanització (illa 12, unitat d’actuació 2) en l’àmbit de la plaça de les Glòries – Meridiana Sud de Barcelona per a SDIN, i el projecte d’execució d’un edifici industrial destinat a magatzem i oficines en el municipi de Terrassa per a Hormann.

En definitiva, 5 nous projectes d’obra civil que suposaran cinc nous reptes per a demostrar l’eficient capacitat de gestió, amb el compliment dels objectius i terminis per a garantir la satisfacció del client.

Back To Top