skip to Main Content
Obra Civil 2018: Actuacions Urbanes I Al Litoral

Obra civil 2018: actuacions urbanes i al litoral

L’obra civil 2018 executada per Hercal inclou actuacions a poblacions costeres i de l’interior de Catalunya. Obres civils de diferent naturalesa i envergadura. Dos exemples d’això són la remodelació de la plaça major d’Òdena, situada a la comarca de l’Anoia, i la reparació del litoral del Maresme, que ens ha fet visitar cinc localitats.

Remodelació de la Plaça Major (Òdena)

La Plaça Mayor d’Òdena està sent remodelada per Hercal amb l’objectiu de millorar la urbanització de la zona, facilitant l’accessibilitat, prioritzant l’ús per als vianants i donant als diferents espais una estructura unitària. S’està creant una nova superfície de pendent lleugera per salvar els desnivells existents, que estarà aïllada de la circulació de vehicles. Tota la zona tindrà un únic tipus de paviment de qualitat i durabilitat, vegetació adaptada al nostre clima, un mobiliari urbà senzill i funcional i un enllumenat totalment renovat. L’obra està arribant al seu tram final, després de sis mesos de desenvolupament.

Obra civil 2018: Urbanisme al mar y a la muntanya. Hercal desenvolupa obra civil per tota Catalunya

Reparació del litoral del Maresme (Montgat, Cabrera de Mar, Vilassar, Premià de Mar y Masnou)

El litoral del Maresme va ser reparat totalment per Hercal, gràcies a l’adjudicació d’urgència concedida pel Ministeri de Medi Ambient. Les actuacions van ser a diferents municipis: Cabrera de Mar, Vilassar, Premià de Mar, Montgat y el Masnou. Tots ells van quedar afectats per les tempestes que es van produir als mesos de febrer i març. Les obres que s’hi van executar van ser diverses, començant pel transvasament de sorra de la platja de Gavà als diferents punts afectats. Es van reparar escolleres recol·locant la pedra i es va actuar a algunes rampes demolint-les, perllongant-les o reconstruint-les segons el cas. També es van reparar les sendes, farcint-les amb pedra en branca i sauló. Van ser dos mesos i mig d’execució, que van permetre que aquesta zona estigués llesta en començar la temporada alta de platja.

Back To Top