skip to Main Content
937 879 571 info@hercal.es
La Plaça Dels Jardins D’Elx, Llesta Per L’ús Ciutadà

La plaça dels Jardins d’Elx, llesta per l’ús ciutadà

La plaça dels Jardins d’Elx ja està totalment remodelada. Aquesta obra que Hercal va escometre a principis d’estiu consistia en una reurbanització complementària de l’espai i ja pot ser gaudida pels veïns i veïnes del districte de Sant Andreu de Barcelona. Els terrenys, que abans pertanyien a la parròquia situada a la mateixa plaça, tenen una superfície de més de 1.600 metres quadrats, i en ells s’hi pot observar una millora notable pel que fa a desnivells, paviment, infraestructures per a llum i rec, mobiliari urbà i zones verdes.

La nova plaça dels Jardins d’Elx: medi ambient, accessibilitat i comoditat

Quant a vegetació, s’hi han conservat la majoria dels arbres que hi havia, respectant així les característiques ecològiques de la zona. Els terres són de gres sòlida, llambordes de formigó i lloses també de formigó. També s’hi pot observar una nova il·luminació amb columnes, bancs, cadires i papereres de gran qualitat, fonts d’aigua potable i una zona de jocs infantils. Aquesta està protegida per una tanca de seguretat i pavimentada amb un continu de cautxú per garantir la seguretat dels més petits.

L’actuació està inclosa dins el projecte de remodelació del sector de la Sagrera, que contempla la construcció d’un important eix de comunicació entre Sant Andreu i Sant Martí de Provençals. Aquest eix passarà pel davant de la futura estació de l’AVE, que se situarà a 300 metres escassos de la plaça dels Jardins d’Elx.

En aquesta galeria de fotos es pot veure el resultat final de la reurbanització de la plaça

Back To Top