skip to Main Content
S’INICIEN ELS TREBALLS DE CONSTRUCCIÓ DE LA NOVA SEU DE FANUC IBÈRIA

S’INICIEN ELS TREBALLS DE CONSTRUCCIÓ DE LA NOVA SEU DE FANUC IBÈRIA

Hercal està treballant en el moviment de terres per a deixar a punt els terrenys en els quals es construirà la nova seu de la multinacional japonesa Fanuc Ibèria al parc empresarial de Can Sant Joan, al peu de l’autopista AP-7 a Sant Cugat del Vallès.

El projecte contempla la construcció de dos edificis (edifici d’oficines + nau industrial) d’uns 5.000 m² de superfície en planta, en una parcel·la total d’uns 15.000 m². El treball de Hercal consisteix en l’excavació dels terrenys per a crear dues altures amb un talús de 6 metres. En total es mouran uns 90.000 m³, sobre els que s’executarà una capa d’esplanació amb material 100% reciclatge. L’ús de materials revaloritzats és especialment important en aquest treball, ja que Fanuc Ibèria ha mostrat un especial compromís amb la sostenibilitat i el respecte pel medi ambient adoptant el procés de certificació Breeam, que garanteix una construcció i uns usos eficaços, sostenibles i saludables

Conjuntament amb el lot de moviment de terres referit anteriorment, Hercal també executarà tots els treballs d’estructura a excepció del prefabricat dels edificis, així com els lots de pavimentació i urbanització de tota la parcel·la.

Back To Top