Skip to content

S’INICIEN ELS TREBALLS DE CONSTRUCCIÓ DE LA NOVA SEU DE FANUC IBÈRIA

Hercal està treballant en el moviment de terres per a deixar a punt els terrenys en els quals es construirà la nova seu de la multinacional japonesa Fanuc Ibèria al parc empresarial de Can Sant Joan, al peu de l’autopista AP-7 a Sant Cugat del Vallès.

El projecte contempla la construcció de dos edificis (edifici d’oficines + nau industrial) d’uns 5.000 m² de superfície en planta, en una parcel·la total d’uns 15.000 m². El treball de Hercal consisteix en l’excavació dels terrenys per a crear dues altures amb un talús de 6 metres. En total es mouran uns 90.000 m³, sobre els que s’executarà una capa d’esplanació amb material 100% reciclatge. L’ús de materials revaloritzats és especialment important en aquest treball, ja que Fanuc Ibèria ha mostrat un especial compromís amb la sostenibilitat i el respecte pel medi ambient adoptant el procés de certificació Breeam, que garanteix una construcció i uns usos eficaços, sostenibles i saludables

Conjuntament amb el lot de moviment de terres referit anteriorment, Hercal també executarà tots els treballs d’estructura a excepció del prefabricat dels edificis, així com els lots de pavimentació i urbanització de tota la parcel·la.

Back To Top