Skip to content

TRANSVASAMENT DE SORRA PER A LA POSADA A PUNT DE LES PLATGES DE PREMIÀ DE MAR

Hercal treballa aquests dies en el transvasament de sorra a les platges de Premià de Mar per a la posada a punt de la zona per encàrrec de l’empresa Marina Port Premià. Durant l’actuació, que ha de finalitzar el pròxim 15 de juny com a data límit, s’està traspassant sorra de la platja de Llevant fins a la de de Pla de l’Os, de 575 metres de longitud, i la de la descàrrega, amb 263 metres de platja.

L’objectiu és equilibrar les zones de bany i guanyar àrea de sorra per als banyistes en la pròxima temporada. L’ampliació també permetrà més espai per a tot aquell que s’acosti a la platja, un factor especialment important enguany, en què les restriccions a causa del Covid19 obliguen a una major distància entre persones.

Per a dur a terme les obres Hercal està emprant una pala carregadora, una altra pala que s’encarrega d’estendre la sorra, tres camions articulats llangardaix, un camió escombra amb cuba amb la qual es rega constantment per a evitar pols i possibles molèsties pels treballs. En total, i en poc més de tres setmanes, es mouran 15.000 tones de sorra. Una tasca que requereix ser realitzada amb la màxima precisió, ja que es tracta d’un espai en el qual es treballa mentre es manté obert als vianants, per la qual cosa l’actuació ha de dur-se a terme de manera precisa, amb una senyalització molt clara i la màxima cura.

Back To Top