skip to Main Content
Volvo EC300E: Nova Màquina Per Augmentar La Flota D’Hercal

Volvo EC300E: nova màquina per augmentar la flota d’Hercal

La Volvo EC300E és la nova excavadora de cadenes que ha adquirit Hercal recentment, una màquina amb altes prestacions i disseny ergonòmic, amb controls i botons estratègicament situats. Gràcies a això, els operadors poden treballar amb la màxima eficàcia. A més és potent i eficient, dissenyada per reduir el consum de combustible i estalviar temps i costos.

Aquesta Volvo té fins 32.000 quilos de pes operatiu, 180 kilowatts de potència bruta i fins a dos metres cúbics de capacitat de cullera. Una altra de les seves principals característiques és el seu mode ecològic, que es tradueix en diferents detalls:

  • Optimització del sistema hidràulic per reduir pèrdues de cabal i pressió, proporcionant una millor eficiència del combustible.
  • Sistema de ralentí automàtic: la velocitat del motor es redueix a ralentí quan no s’utilitzen els comandaments durant un temps predefinit. Això redueix el consum de combustible i el soroll.
  • Indicador Eco: s’ha incorporat al quadre de comandaments una barra indicadora que fa un seguiment del consum de combustible sota diferents aplicacions.
  • Parada automàtica del motor: la Volvo EC300E, com unes altres màquines de la seva sèrie, compta amb aquesta funció, que s’activa als cinc minuts de no estar usant-la. Així es redueixen els costos de funcionament.

La Volvo EC300E ja ha començat a treballar a les obres d’Hercal, demostrant la seva eficiència per treballs pesats

D’altra banda, totes les interfaces de la màquina, com els joysticks, el teclat i el monitor, s’hi han col·locat estratègicament per a un ús senzill i còmode. S’ha construit per la utilització als entorns més exigents: amb una estructura robusta i soldadura d’alta qualitat, ofereix la màxima resistència i durabilitat. A més, el manteniment és més fàcil, amb àmplies i resistents portes, punts de servei agrupats i fins i tot un compressor d’aire opcional per netejar la cabina. Els motors de la Volvo EC300E ofereixen una perfecta combinació entre productivitat i baix consum. A més, disposa d’una àmplia varietat de durables implements com culleres i martells, així com d’un enganxament ràpid i rotador inclinable.

Back To Top